+36 20 5040 4567 / info@futesguru.hu

Corsaire törölközőszárító radiátor

Corsaire elektromos törölközőszárító fürdőszobai fűtés is egyben

Elektromos törölközőszárító amely fürdőszobai elektromos fűtés is egyben. Masszív, ívelt kialakítású radiátor, fehér porfestéssel. Nyomás és korrózió álló fűtőtest, IP 24 védelemmel (azaz véletlen fröccsenő víz bejutásával szemben védett). Speciális, fagyálló hőközlő folyadékkal töltött létrakialakítású radiátor, igényes kivitelben.

A Corsaire elektromos törölközőszárító a szárítás mellett kiváló fűtés is egyben. A fűtőtest működése elektronikusan szabályzott, a kezelőpanelen a kívánt szobahőmérséklet egy egyszerű tekerőgombbal állítható be. A hőfok beállítása nagyon könnyű: a tekerőgomb körül egy °C skála található, a kívánt hőfokra egyszerűen csak rá kell hajtani a gomb jelölését. A szobahőmérséklet pontos tartása miatt komfortos elektromos fűtés és praktikus törölközőszárító egyszerre. A hőfok beállításon kívül BOOST funkcióval és gyerekzárral is ellátott.
  • BOOST funkcióennek a funkciónak az aktiválásával az elektromos törölközőszárító 2 órán át maximális teljesítménnyel üzemel. Ez a nedves törölköző vagy ruha gyors szárításánál, illetve a hideg helyiség gyors felfűtésénél hasznos funkció.
  • BOOST 24 funkció: ez a BOOST funkció olyan programozott változata, ahol az elektromos fűtés egy adott időpontban minden nap (azaz 24 óránként) automatikusan a BOOST funkcióra kapcsol. Ezen kívül a törölközőszárító gyerekzárral is ellátott.

A Corsaire törölközőszárítót könnyű a falra szerelni

Minden megtalálható az elektromos radiátor dobozában ami a felszereléséhez szükséges (tiplik, csavarok, tartókonzolok). Az elektromos radiátor villamos bekötése ugyanakkor szakértelmet kíván, mert azt azt fixen kell bekötni egy fali szerelődobozban. A fix bekötés nagyobb biztonságot jelent.

5 év garancia!