+36 20 5040 4567 / info@futesguru.hu

Riva 3 törölközőszárító radiátor

Riva 3 elektromos törölközőszárító és ErP ready fűtés egyben

A Riva 3 radiátor elektromos törölközőszárító radiátor és korszerű, energiatakarékos elektromos fűtés is egyben. Megfelel a fő fűtésre vonatkozó, szigorú ErP energetikai előírásoknak, ezért teljes értékű elektromos fűtés a fürdőszobában. Ez azt jelenti, hogy ezzel a törölközőszárítóval takarékosabb a fűtés, mint az ilyen minősítéssel nem rendelkező fűtőkészülékekkel.

Szép kivitelű fűtőtest, igényes selyemfehér felülettel

Ez az elektromos törölközőszárító nem csak az energetikai besorolása miatt tartozik a prémium kategóriába, hanem azért is, mert különösen szép kivitelű. Egyenes, létrakialakítású, ezért hasonlít a hagyományos központi fűtésre szerelt fürdőszobai radiátorokhoz. A fűtőtest nyomás és korrózió álló acélból készül. Rendkívül elegáns, ugyanakkor tartós, selyemfényű, fehér bevonattal rendelkezik. A nedves törölköző, vagy ruha, nem csak a radiátor vízszintes csöveire teríthető ki, mivel a fűtőtest tetején akasztókat is elhelyeztek (ezek tetszés szerint leszerelhetők). Az igényes megjelenés praktikus eleme a jól leolvasható, kellemes kékes háttér világítással rendelkező LCD kijelző is.

Elektromos töröközőszárító heti programozással

A Riva 3 törölközőszárító radiátor pont úgy működik, mint a legtöbb hasonló elektromos törölközőszárító: egy, a fűtőtest alján elhelyezett fűtőpatron felmelegíti a speciális, korrózióvédő és fagyálló hőközlő folyadékot, amely a hideg és a meleg folyadék fajsúly-különbsége miatt kering a fűtőtestben. A radiátor ettől még nem lenne energiatakarékos, az energiatakarékos működés lelke a Riva 3 elektromos törölközőszárító fejlett vezérlő elektronikája, amely számos hasznos funkciót tesz lehetővé. A törölközőszárító használata során két üzemmód közül választhatunk:
  • Manuális üzemmód (inaktív üzemmód): ebben az üzemmódban Ön kézzel állíthatja be a kívánt szobahőmérséklet (ezt a kijelző °C-ban ki is jelzi). Ez legfeljebb 28 °C ehet. Fagyvédelmi funkció is választható, ekkor a radiátor 7°C-ot tart a helyiségeben. Nyári üzemmód is beállítható, ekkor a fűtőkészülék egyáltalán nem üzemel. A BOOST funkció aktiválása esetén a törölközőszárító radiátor teljes teljesítménnyel fűt egy Ön által beállított időtartamon keresztül, ami 15 és 120 perc között lehet.
  • Program üzemmód (aktív üzemmód): ebben az üzemmódban a hét minden napjára három olyan időszakot állíthat be, amikor az elektromos fűtés automatikusan a komfortos szoba-hőmérsékletet tartja. Ezen kívül azt is beállíthatja, hogy ezek között az időszakok között hány °C legyen a helyiségben. Ez azt jelenti, hogy a fürdőszoba, a programozott időszakokban is csak annyira hűl le, amennyire Ön szeretné. Ha olyan hőmérsékletet állít be, amiről a radiátor gyorsan eléri a szobahőmérséklet, ugyanakkor nem üzemel feleslegesen, akkor jelentősen csökkentheti a villanyszámláját, méghozzá magas korfontszint mellett.

Biztonságos, könnyen telepíthető elektromos fűtés

A fűtőkészülék útmutatója megmutatja a rögzítések pontos helyét, valamint, hogy miként kell a villamos bekötést elvégezni. Minden tartozékot megtalál a csomagolásban, ami a felszereléshez szükséges. A törölközőszárító IP 24 védelemmel rendelkezik, ezért fürdőszobában is felszerelhető. A biztonságos, tartós üzemeltetés érdekében fixen, egy szerelődobozban kell a hálózathoz csatlakoztatni, ezért azt javasoljuk, hogy a villamos bekötést bízza szakemberre!

5 év garancia!