+36 20 5040 4567 / info@futesguru.hu

Thermor elektromos fűtőpanel

Elektromos fűtőpanel digitális vezérléssel és programozással

Az elektromos fűtőpanel programozásával jelentős energiamegtakarítást érhet el! A Thermor fűtőkészülékek megfelelnek a szigorú európai energiahatékonysági követelményeknek, azaz ErP ready minősítéssel rendelkeznek. Zárt, alumínium fűtőbetétjüknek köszönhetően IP 24 besorolásúak. Ez azt jelenti, hogy a véletlen fröccsenő vízzel szemben védettek és akár fürdőszobában is felszerelhetők.

Elektromos fűtés kettős hatású HD technológiával

A Thermor fűtőpanelek különlegessége a HD technológia. Ennek lényege, hogy a fűtőkészülékek alapvetően konvekciós elven, azaz meleg levegővel fűtenek, de az előlapjuk sugárzó hőt is lead. Ezzel a megoldással egyesítik a konvekciós és a sugárzó hővel történő fűtés előnyeit. Így az elektromos fűtés a levegő fűtésének köszönhetően jól szabályozható, ugyanakkor a sugárzó hőleadás miatt nagyon komfortos.

Fejlett elektronikával az elektromos fűtés takarékosabb!

A Thermor elektromos fűtőpanelek vezérlése teljesen elektronikus. A beállítás egy érintőgombos, LCD képernyővel rendelkező kezelőfelületen történik. Számos olyan üzemmód és funkció választható, amellyel az elektromos fűtés még komfortosabb és még energiatakarékosabb. Ezek közül a funkciók közül a heti programozás az egyik legfontosabb. Ebben az üzemmódban a hét mindennapjának több időszakára adható meg, hogy az elektromos fűtés mikor tartsa az Ön által kívánt szoba-hőmérsékletet. Annak érdekében, hogy a helyiség ezeken az időszakokon kívül se hűljön ki, a programozott időszakok közötti hőmérséklet is megadható. A Thermor elektromos fűtőpanel programozásával jelentős energiamegtakarítás érhető el!

Jelenlét érzékelés és és irányítás WiFi-n keresztül a távolból

A Thermor Evidense 3 HD elektromos fűtőpanel a fentieken túl még számos hasznos funkcióval rendelkezik, így a legtöbb lakásban igazán korszerű elektromos fűtés. A Thermor Soprano Sense 2 HD WiFi elektromos fűtőpanel viszont ennél is többet nyújt. A jelenlét érzékelőjének köszönhetően képes a fűtést a szoba használatához igazítani, ráadásul WiFi és internet kapcsolaton keresztül a fűtőkészülék beállításait a távolból, egy mobiltelefon segítségével is könnyedén elvégezhetjük.

5 év garancia!