+36 20 5040 4567 / info@futesguru.hu

Thermor elektromos törölközőszárító

Minden Thermor törölközőszárítóhoz 5 év garanacia jár!

Thermor elektromos törölközőszárító kiváló fürdőszobai elektromos fűtés is egyben! Valamennyi Thermor szárító radiátor fűtőteste jó minőségű nyomásálló acélcsőből készül, amit a korróziónak ellenálló, kemény porfestéssel vonnak be. A Thermor törölközőszárító elektromos radiátorok nagyon hasonlítanak a hagyományos, központi fűtésre szerelt csőradiátorokhoz, ezért olyan lakásba is harmonikusan illeszkednek, ahol központi fűtés van. A kivitelük természetesen eltérő lehet, egyes típusok egyenes, más típusok íves kivitelben készülnekA Thermor elektromos törölközőszárítók azért alkalmasak fűtésre is, mert beépített szobatermosztáttal rendelkeznek.

Hogyan működik a Thermor törölközőszárító radiátor?

A fűtőtest működése is hasonló, mint a hagyományos csőradiátoroké: az acélcsövekből összeállított radiátorban meleg folyadék kering. A folyadék nem sima víz, hanem fagyálló, nem korrozív folyadék, hogy a fűtőkészülék minél tartósabb legyen. Természetesen ez egy elektromos fűtés, tehát a folyadékot nem kazán, vagy egyéb gázégő melegíti fel, hanem egy villamos fűtőpatron, amely rendszerint a létraszerű fűtőtest egyik sarkában kap helyet. A fűtőpatron által felmelegített folyadék a természetes fajsúlykülönbség miatt körbe-körbe kering. A meleg folyadék mindig felfelé, a lehűlt folyadék pedig lefelé, a fűtőpatron felé áramlik, ami újra felmelegíti azt. A működéshez nincs szükség szivattyúra, vagy más mozgó alkatrészre, ezért teljesen hangtalan.

Corsaire elektromos törölközőszárító szobatermosztáttal

Egyes fűtőkészülékek elsődleges funkciója a szárítás és a fűtésük csak másodlagos funkció. Ilyen a Corsaire elektromos törölközőszárító, amely leginkább a szárításhoz megfelelő, ugyanakkor a szobahőmérséklet is beállítható rajta, egy tekerőgomb segítségével. Könnyű kezelése miatt kimondottan ajánlott azoknak, akik nem kívánnak programozással bajlódni, egyszerűen csak be akarják állítani a számukra megfelelő szoba-hőmérsékletet.

Riva 3 törölközőszárító elektromos radiátor programozással

A Riva 3 fürdőszobai elektromos radiátor nem csak törölközőszárító, hanem kiváló fürdőszobai elektromos fűtés is egyben. A fűtés tekintetében teljesíti a szigorú európai ErP energetikai előírásokat, mert számos kényelmi és energia felhasználás csökkentő funkcióval rendelkezik. Ez a digitális vezérlésű elektromos radiátor BOOST funkcióval és heti programozással ellátott, ráadásul a fűtőtest nagyon szép, fehér, selyemfényű fényezést kapott. A töröközőt, vagy a nedves ruhát nem csak a törölközőszárító keresztcsöveire lehet kiteríteni, mert a ruhák számára akasztókat is elhelyeztek rajta.

5 év garancia!