+36 20 5040 4567 / info@futesguru.hu

Vigo elektromos törölközőszárító

Elektromos fali törölközőszárító gyári villásdugóval

Vigo elektromos törölközőszárító radiátor fehér és  INOX kivitelben, három üzemmóddal! A legtöbb hasonló kivitelű elektromos törölközőszárító radiátort fixen kell egy szerelődobozba bekötni, ami szakértelmet kíván. A Vigo törölközőszárító radiátor azonban gyárilag készre szerelt villásdugóval kerül forgalomba. Ez az elektromos radiátor kifejezetten törölközőszárításhoz lett kifejlesztve, bár fűtésre is alkalmas. A szoba hőmérsékletet érzékelő elektronikával nem rendelkezik, ezért a törölközőszárítás és melegítés mellett csak mint kiegészítő elektromos fűtés javasoljuk.

Tartós, porfestett és INOX kivitelű fűtőtest

Maga a fűtőtest egy fagyálló folyadékkal töltött, egyenes csövekből összeállított egység, amely pont úgy néz ki, mint egy központi fűtésre szerelt törölközőszárító, ezért esztétikailag jól illeszkedik a legtöbb lakásba. Az elektromos törölközőszárító nyomás és korrózió álló, amely kemény és ellenálló porfestéssel bevont, fehér vagy INOX, azaz rozsdamentes kivitelű.

Elektromos radiátor három üzemmóddal

A Vigo törölközőszárító elektromos radiátor három üzemmóddal rendelkezik: MIN, ECO és MAX. Mindegyik üzemmód egy-egy fűtési teljesítménynek felel meg. Minél gyorsabban szeretné a szárítást elvégezni, annál nagyobb fokozatot kell választania. Ha fűteni szeretne vele, akkor a megfelelő fokozatot (üzemmódot) a fűtési igények szerint kell kiválasztania (a szobahőmérséklet beállítására ennél a törölközőszárítónál nincs mód).

2 év garancia!